28 maj 2014

Sovglasögon

Har märkt att jag fått svårare och svårare att somna om kvällarna. Antar att det beror på att det är ljust så länge. Jag har nu sytt mig ett par sovglasögon för att få mer mörker när jag ska sova. De blev verkligen svinfula! PERFEKT! Hahahaha


Lagade byxor

Har lagat mina älskade arbetsbyxor igen. Färg + Form = Sant.



27 maj 2014

Haklappar med orande kantband

Tre nya matningshaklappar klara av vaxduk med orange kant. 50:- /styck eller 3 för 120:- . Den röda är såld.


26 maj 2014

Friminism

Okej, detta ska egentligen inte vara en blogg om åsikter. Det finns allt för mycket hat på andra bloggar och andra delar av vårt samhälle ändå. Bloggens tanke är att den ska vara inspirerande och nyskapande och kunna visa på ett annat sätt att leva. Att man inte behöver vara så extremt PK. Att man som människa i Sverige idag kan välja själv vad och vem man vill vara och hur man vill leva. Inget sätt är rätt, inget sätt är fel.

Däremot har jag tyvärr märkt av fler och fler tendenser till hat i fler och fler partier och ideologier. Även ideologier som påstår sig vara kärleksfulla och för jämlikhet. Här talar jag såklart om feminismen. Jag valde därför att kalla mig för anti-feminist för att på så vis visa på att jag inte är okej med den kalla feminismen som växer sig starkare i dagens samhälle. Ordet anti-feminist klingar i sig ganska dåligt, och är faktiskt väldigt negativt. Sån är inte jag. Men idag i en fb-grupp vad det en kille som myntade det helt fantastiska ordet friminism. Helt otroligt vackert. Det är vad jag är. Jag är friminist! Nu gäller det bara att försöka få folk att anamma ordet och förstå betydelsen av kärleken bakom ordet. Friminism ska inte vara präglat av bitterhet, aggressivitet eller hat mot någon grupp. Friminism ska syfta till ett jämlikt samhälle med allas fria vilja i fokus. En grundtanke i alla fall..

Jag är FRIMINIST!

Tillägg: Efter att ha tänkt lite så är nog egentligen frihetism ett mycket bättre ord. Jepp jepp.

Bättre..

Har fått lite ordning i vardagsrummet i alla fall, men resten av lägenheten ser fortfarande ut som om ett helt kompani med festande elefanter varit här. Men vad gör det? Tar resten när lusten faller på. Och nu kan jag ju stöka till i vardagsrummet igen, så får nog bli att sy lite fler haklappar. Haha



Beställda converse och haklapp

Har precis fått klart en beställning på ett par converse och en matningshaklapp. Sådär blev dem. Nu ska jag äta frukost, vänta på samtal, ringa samtal och ta hand om den förskräckliga disken.





25 maj 2014

Totalt kaos

Jag lever för tillfället lite efter mottot att man ska göra lite mer det man vill och lite mindre sånt man måste. Och det speglar verkligen av sig i min lägenhet just nu. Så om någon mot all förmodan trodde att jag är lika redig på att vårda mitt hem som att vårda mina hobbys tror heeeelt fel! Lägenheten är verkligen total-kaos nu. Och nu känner jag verkligen för att röja upp lite i röran. Frågan är bara, var ska jag börja???
HE HE HE







24 maj 2014

Ekologisk tandkräm

Hittade ekologisk tandkräm med aloe vera på maxi. Den är fri från flour. Hoppas den funkar och smakar gott. Återkommer med omdöme i senare inlägg.


Designer-material

Har köpt lite material för att kunna designa trädgårdar och planteringar. A3-papper, millimeterpapper i A3 och cirkelmall. Hoppas jag har allt nu för att kunna sätta igång. Annars får jag väl ut och shoppa igen.


Haklappar med vita kantband

Fem matningshaklappar klara med vita kantband. 50:- /styck. Bara den blommiga nere i hörnet kvar





Haklappar med blå/turkos kantband

Tre till, dessa med blå/turkos kantband. 40:- /styck. Sålda


23 maj 2014

Haklappar med cerise kantband

Tre till... Cerise kantband. 50:- /styck eller 3 för 120:- . Den storblommiga är såld


Haklappar med ljusrosa kantband

Klar med ytterligare sex stycken haklappar, dessa med rosa kanter. 50:- /styck eller 3 för 120:- . Den gula, den röda och den småblommiga finns kvar.


Barbieklänning

En barbieklänning är klar. Den gick fort att sy. Hoppas liten tjej blir glad!


22 maj 2014

Barbies morgonrock

Nu är den klar! Tjoho! Kanske ska sy en fin klänning till Barbie också.


.... mera.... material... igen...

Jepp, fick köpt lite mer material idag. Det går inte låta bli. Beroendeframkallande.. haha


Haremsbyxor

Var och hälsade på några vänner igår som nyligen varit i Thailand. Jag fick dessa härligt färgglada haremsbyxor av dom, och blev bjuden på god mat. Blev även lite bebisgos. Nice nice!

Nu ska jag strax iväg och kolla på ett jobb. 


Fjärilar

Helt klar med de beställda fjärilarna. Nu blir det till att sy lite Barbiekläder till en liten tjej som snart fyller 8 år.


21 maj 2014

Haklappar med svart kant

Nu är ytterligare ett gäng haklappar klara. Här med svarta kantband. 50:- /styck eller 3 för 120:- . Den rosa är såld.


20 maj 2014

Bilder från paradiset

Tänkte ge en liten bombning av bilder från det stället som jag anser är paradiset på jorden just nu. Det är mitt andningshål och min oas. Detta är också anledningen till att jag lägger all teknologi åt sidan för ett tag! Titta och njut...






















Omskolning

Har ägnat nästan hela dagen i växthuset. Har omskolat mängder av växter. Nu kan det få växa så det knakar!